Featured Post

49+ Huawei Y5 Uygulama Gizleme

· uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz . Ama bu telefondan telefona değişir tabi. Bu nedenle size huawei mate 20 lite'ınızda bir uygulamayı gizleme tekniğini göstereceğiz. Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode) Huawei akıllı telefona sahip kişiler, uygulama gizleme işlemini telefonun kendi içinde bulanan bir özellik sayesinde yapabilir.

Huawei akıllı telefona sahip kişiler, uygulama gizleme işlemini telefonun kendi içinde bulanan bir özellik sayesinde yapabilir. Galaxy J5 De Uygulama Nasil Gizlenir Kizlarsoruyor
Galaxy J5 De Uygulama Nasil Gizlenir Kizlarsoruyor from i.ytimg.com
Huawei y5 numara gizleme i̇şlemi adımları: · uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz . Bu nedenle size huawei mate 20 lite'ınızda bir uygulamayı gizleme tekniğini göstereceğiz. Huawei mate 20 lite'da bir uygulama nasıl gizlenir? Ayarlar > bildirimler bölümüne gidin ve bildirim içeriğini gizle öğesini etkinleştirin. Artık bildirim içerikleri kilit ekranında görüntülenmeyecektir. Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun. Huawei y5 2019 tüm özellikleri ve bu telefonu satın almak isteyenlere özel bilgiler içermektedir.

Huawei y5 2019 tüm özellikleri ve bu telefonu satın almak isteyenlere özel bilgiler içermektedir.

Ayarlar > bildirimler bölümüne gidin ve bildirim içeriğini gizle öğesini etkinleştirin. Huawei y5'te bir uygulamayı gizlemek için en iyi uygulama? Ekranın sağ altında bulunan seçenekler 'e (üst üste 3 nokta) dokunun. Ama sizin gizlediğiniz şey uygulamalar olduğu için . Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun. Telefonunuzun saat uygulamasını saat açın. Android telefonlarda genel olarak böyle. · uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz . Artık bildirim içerikleri kilit ekranında görüntülenmeyecektir. Ama bu telefondan telefona değişir tabi. Huawei mate 20 lite'da bir uygulama nasıl gizlenir? Huawei y5 numara gizleme i̇şlemi adımları: Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode)

Huawei y5 2019 tüm özellikleri ve bu telefonu satın almak isteyenlere özel bilgiler içermektedir. Artık bildirim içerikleri kilit ekranında görüntülenmeyecektir. Bu nedenle size huawei mate 20 lite'ınızda bir uygulamayı gizleme tekniğini göstereceğiz. Huawei akıllı telefona sahip kişiler, uygulama gizleme işlemini telefonun kendi içinde bulanan bir özellik sayesinde yapabilir. · uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz .

Ama sizin gizlediğiniz şey uygulamalar olduğu için . Mobile Security
Mobile Security from
Android huawei / honor'da uygulama nasıl gizlenir. Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode) Huawei mobil hizmetleri, huawei kullanıcılarına huawei kimliği, push bildirimleri, ödemeler ve diğer hizmetler gibi birçok gelişmiş özellik sunar . Ama bu telefondan telefona değişir tabi. Huawei mate 20 lite'da bir uygulama nasıl gizlenir? Telefonunuzun saat uygulamasını saat açın. Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun. Huawei y5 2019 tüm özellikleri ve bu telefonu satın almak isteyenlere özel bilgiler içermektedir.

Bu nedenle size huawei mate 20 lite'ınızda bir uygulamayı gizleme tekniğini göstereceğiz.

Ekranın sağ altında bulunan seçenekler 'e (üst üste 3 nokta) dokunun. Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun. · uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz . Huawei y5'te bir uygulamayı gizlemek için en iyi uygulama? Huawei ailesi tr sadece türkiye'nin değil tüm dünyada önde gelen en güncel huawei haberleri, telefonları ve akıllı teknoloji bilgi paylaşım sitesidir. Ama sizin gizlediğiniz şey uygulamalar olduğu için . Android telefonlarda genel olarak böyle. Huawei y5 numara gizleme i̇şlemi adımları: Android huawei / honor'da uygulama nasıl gizlenir. Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode) Huawei y5 2019 tüm özellikleri ve bu telefonu satın almak isteyenlere özel bilgiler içermektedir. Ayarlar > bildirimler bölümüne gidin ve bildirim içeriğini gizle öğesini etkinleştirin. Huawei mate 20 lite'da bir uygulama nasıl gizlenir?

Huawei y5'te bir uygulamayı gizlemek için en iyi uygulama? Ekranın sağ altında bulunan seçenekler 'e (üst üste 3 nokta) dokunun. Telefonunuzun saat uygulamasını saat açın. Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode) Ayarlar > bildirimler bölümüne gidin ve bildirim içeriğini gizle öğesini etkinleştirin.

Ama bu telefondan telefona değişir tabi. Huawei Cihazlarda Uygulama Gizleme Yeni How To Hide Apps On Huawei Devices Youtube
Huawei Cihazlarda Uygulama Gizleme Yeni How To Hide Apps On Huawei Devices Youtube from i.ytimg.com
Huawei mobil hizmetleri, huawei kullanıcılarına huawei kimliği, push bildirimleri, ödemeler ve diğer hizmetler gibi birçok gelişmiş özellik sunar . Ayarlar > bildirimler bölümüne gidin ve bildirim içeriğini gizle öğesini etkinleştirin. Ekranın sağ altında bulunan seçenekler 'e (üst üste 3 nokta) dokunun. Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun. Telefonunuzun saat uygulamasını saat açın. Huawei y5 2019 tüm özellikleri ve bu telefonu satın almak isteyenlere özel bilgiler içermektedir. Bu nedenle size huawei mate 20 lite'ınızda bir uygulamayı gizleme tekniğini göstereceğiz. · uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz .

Huawei mate 20 lite'da bir uygulama nasıl gizlenir?

Huawei mobil hizmetleri, huawei kullanıcılarına huawei kimliği, push bildirimleri, ödemeler ve diğer hizmetler gibi birçok gelişmiş özellik sunar . Android telefonlarda genel olarak böyle. Bu nedenle size huawei mate 20 lite'ınızda bir uygulamayı gizleme tekniğini göstereceğiz. Ayarlar > bildirimler bölümüne gidin ve bildirim içeriğini gizle öğesini etkinleştirin. Ama bu telefondan telefona değişir tabi. · uygulama gizleyiciyi aç · i̇kinci olarak, tıklayın + · ardından gizlemek istediğiniz . Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode) Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun. Artık bildirim içerikleri kilit ekranında görüntülenmeyecektir. Telefonunuzun saat uygulamasını saat açın. Huawei y5 numara gizleme i̇şlemi adımları: Ekranın sağ altında bulunan seçenekler 'e (üst üste 3 nokta) dokunun. Huawei akıllı telefona sahip kişiler, uygulama gizleme işlemini telefonun kendi içinde bulanan bir özellik sayesinde yapabilir.

49+ Huawei Y5 Uygulama Gizleme. Huawei y5'te bir uygulamayı gizlemek için en iyi uygulama? Huawei akıllı telefona sahip kişiler, uygulama gizleme işlemini telefonun kendi içinde bulanan bir özellik sayesinde yapabilir. Servis ve uygulamalar, kolay arayüz (easy mode) Android telefonlarda genel olarak böyle. Diğer diğer ve sonra ayarlar'a dokunun.

Comments